Τρεις βουλευτές προσπάθησαν να περάσουν τροπολογία απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ και Ε9 των ακινήτων του αγίου όρους, μέσα και έξω από αυτό. Διαβάστε την αντίδραση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Διαβάστε την ανακοίνωση:


ΟΤΑΝ ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΙΣΜΟΥ!
                                                                


Ανακοίνωση 340/4.8."2017"
Ηθικό σκάνδαλο ολκής αποτελεί η προσπάθεια τριών βουλευτών, των κ.κ. Π. Σκουρολιάκου (ΣΥΡΙΖΑ), Γ. Λαζαρίδη (ΑΝΕΛ) και Ι. Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων), να επιχειρήσουν μέσα στη φασαρία των τροπολογιών των τελευταίων ημερών, να περάσουν τροπολογία για απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ και Ε9 κάθε ακινήτου που ανήκει σε μονές του λεγόμενου "Αγίου Όρους", είτε αυτά βρίσκονται εντός του Αθω, είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της επικράτειας!

Αυτήν την σκανδαλώδη τροπολογία προσπάθησαν μάλιστα να την περάσουν ακόμα και εκπρόθεσμα. Και τίθεται τώρα το ερώτημα από όλους εμάς τους αγριότατα φορολογούμενους πολίτες (ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας πληρώνει μάλιστα εδώ και χρόνια... τέλος επιτηδεύματος!), εάν τα κόμματα στα οποία ανήκουν αυτοί οι κύριοι συμφωνούν με την ενέργειά τους ή θα τους ζητήσουν εξηγήσεις για τα κίνητρά τους.

Απάντηση δεν πιστεύουμε πως θα δοθεί. Οπότε ας την υποθέσει ο καθένας, σύμφωνα με την λογική και την γενικότερη διανοητική του ικανότητα.
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

                      

                                                 
                                       

Σχόλια