Βρήκαν πάλι ευκαιρία τα ΜΜΕ και ταύτισαν τον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας με τους ¨θεατρινισμούς¨. Το ΥΣΕΕ δεν έχει καμία σχέση με τα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ή με τον οποιονδήποτε που βάζει ένα σεντόνι ή με την οποιαδήποτε ομάδα που δεν είναι συστρατευμένη με το ΥΣΕΕ και την ιστορική συνέχεια της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Διαβάστε τι ισχύει και τι όχι.

Η εικόνα τα λέει όλα. Προσπαθούν ασταμάτητα να μας καταλογίζουν τα πάντα εκτός αυτό που είμαστε και φοβούνται.
Εμείς όμως κλείνουμε 20 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και το κάλεσμα που κάνουμε για να το γιορτάσουμε, 15-Ιουλίου, περιγράφει τον αγώνα μας.
Πατήστε την εικόνα για να διαβάσετε κάποια από αυτά που πέτυχε το ΥΣΕΕ.

Εκτός των άλλων και τη αναγνώριση της μετά από 17 αιώνες που τέθηκε εκτός νόμου από τον Βυζαντινό αυτοκράτορα.


Όταν η Ελληνική Εθνική Θρησκεία αναγνωρίστηκε ως υπαρκτή στη χώρα μας δεν έγινε ο χαμός στις εφημερίδες όπως έγινε αυτές τις μέρες για να ταυτίσουν το ΥΣΕΕ με τους θεατρινισμούς των Προμηθείων.
Διαβάστε το άρθρο του Πρώτου Θέματος για την δημοσίευση τουAssociated Press  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..
Ένα κομμάτι από το άρθρο που χλευάζει την Ελληνική προσπάθεια σήμερα.
 <<Το κίνημα των πολυθεϊστών ξεπήδησε τη δεκαετία του 1990, εξάντλησε όλες τις υπερβολές και τις γραφικότητες που το χαρακτηρίζουν, επιβίωσε στον πόλεμο που του ασκήθηκε από την Εκκλησία -πολλοί ήταν εκείνοι που ταύτιζαν τους πολυθεϊστές με τους σατανιστές- και σήμερα, 25 χρόνια μετά, στέκει ακόμη στο περιθώριο, τυλιγμένο με ένα πέπλο μυστηρίου.>>

Μάλιστα το Πρώτο Θέμα, ελπίζω από άγνοια, έβγαλε βίντεο από τα Προμήθεια με μέσα του σκηνές από ιεροπραξίες του ΥΣΕΕ, το οποίο έχει ¨αποχωρήσει¨ τώρα και 8 χρόνια από αυτά.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΥΣΕΕ όταν ¨αποχώρησε¨ από τα προμήθεια το 2009. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ κατάλαβε περήφανα το λάθος του μετά την επέμβαση μας, τότε, και διόρθωσε, έτσι και σήμερα αν το νομικό τμήμα του ΥΣΕΕ θεωρήσει ότι πρέπει να πιέσει, θα το κάνει.
Όσο και αν θέλετε να μας μικρύνεται είμαστε πια μεγάλοι.


Εδώ είμαστε, όποιος μετάνιωσε ή δεν κατάλαβε ή παρανόησε ή θέλει πραγματικά να καταλάβει τι είναι αυτό που λέγεται Εθνική Εθνική Θρησκεία και όχι ότι φαντάζεται, ας έρθει μαζί μας, ας δεχτεί την ιστορική αλυσίδα που ποτέ δεν έσπασε, ας δεχτεί το Εθνική, αλλιώς ας συνεχίσει τον δρόμο του.
Το κάλεσμα έχει δοθεί προς όλλους, αλλά ως εκεί, δεν θα αφήσουμε κανένα να προσβάλει και να παραποιεί το έθνος των Έλληνων, μας φτάνει που το κάνουν οι πνευματικοί κατακτητές μας και άλλοι πολλοί, μας φτάνουν αυτοί, δεν θα ασχολούμαστε και με τους ΔΗΘΕΝ.
Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί την ευθύνη του και το προς τα που πηγαίνει, ειδικά αν αυτό που πηγαίνει είναι όντος αυτό που νομίζει ότι πηγαίνει.

 Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας για αυτό το θέμα.
   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                           Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                    Κείμενο Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ