Απάντηση στο θράσος που έχουν και λένε ότι οι Έλληνες έκαναν ανθρωποθυσίες.

                                                                      Ancient column
Διαβάστε κατά αρχάς τα δελφικά παραγγέλματα που ήταν σε θρησκευτικό χώρο, στο ναό του Απόλλων στους Δελφούς, προτρέπουν τα δελφικά θυσίες και προσκυνήματα; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ένα από τα δελφικά:
Φόνου απέχου. Να μη φονεύεις.

Σημαντικό, να ακούσετε το τελευταίο βίντεο αυτής της ανάρτησης μετά το κείμενο.

Συγκρίνετε μια ολόκληρη κοινωνία που εξελισσόταν κάτι χιλιάδες χρόνια με το δόγμα του Ιουδαϊσμού και τις θρησκείες του (χριστιανισμός - μουσουλμανισμός ) και μας λέτε ότι έχετε βρει κείμενα με ανθρωποθυσίες.

Παλαβοί άνθρωποι, διαπλοκές, αισχρή πολιτική, θα υπάρχουν πάντα αλλά δεν μπορείτε να χρεώνετε την κάθε ανοησία, οποιουδήποτε, στην ιστορία, στον Ελληνικό πολιτισμό και την θρησκεία του γιατί τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Χριστιανισμό.

Δηλαδή δεν γίνετε να λέμε, το ότι γινόταν από το 25000 π.σ.χ μέχρι και το Βυζάντιο, το χρεώνουμε στον Ελληνικό πολιτισμό και θρησκεία, αν και πότε δεν ήταν διαχωρισμένα αλλά ως ένα σώμα εξελίσσονταν. Γιατί είναι σαν να λέτε ότι από το Βυζάντιο και μετά και μέχρι και σήμερα, θα μπορούσε ένας μελλοντικός ιστορικός να την χαρακτηρίσει, ως χριστιανική περίοδο και το ότι έγινε σε όλη αυτή την περίοδο μας δείχνει τι είναι ο Χριστιανισμός.
Αυτό μας λέτε;

Πάμε τώρα να δούμε μερικές θυσίες που πραγματικά είναι υπεύθυνος ο χριστιανισμός.
Όσοι θανατώθηκαν στον ανατολικό και στο δυτικό μεσαίωνα και αφού θανατώθηκαν για θρησκευτικό λόγο, ανθρωποθυσία δεν ήταν;
Όλες οι υποτιθέμενες μάγισσες που κάηκαν; Γύρω στα 2.000.000 ήταν.
Φυσικά, αφού κάηκαν για θρησκευτικό λόγο (Στην ουσία τις εξάγνιζαν και έβγαζαν και καλά τον σατανά που ήταν μέσα τους) ήταν ανθρωποθυσία.

Όλοι οι Έλληνες εθνικοί που δεν θέλαν να αλλάξουν την θρησκεία τους και σκοτώθηκαν ή βασανίστηκαν από το Ορθόδοξο Βυζάντιο δεν ήταν ανθρωποθυσία; Αφού για θρησκευτικό λόγο σκοτώθηκαν, αφού και καλά δαίμονες ήταν, άρα ήταν ανθρωποθυσία.
Το <<ο χάρος βγήκε παγανιά >> από που βγήκε; Από τους παγανιστές που σκότωναν οι χριστιανοί Βυζαντινοί για θρησκευτικούς λόγους, άρα ήταν ανθρωποθυσία.

Ότι έγινε στην Σκυθόπολη δεν ήταν ανθρωποθυσία; ΕΔΩ
Γύρω στα 20.000.000 θυσιάστηκαν, εκεί, στον θεό της παλαιάς διαθήκης.

Να μη πω για όλες τις σταυροφορίες.

Και αφού παίρνετε και χαρακτηρίζετε το ότι γινόταν τότε, ως ελληνικά παραπτώματα, να μιλήσω για την δικιά μας εποχή που χαρακτηρίζετε ως χριστιανική, ειδικά στην Ελλάδα που είναι πολύ θεοκρατούμενη χώρα, με όποια και αν την συγκρίνουμε, δεν θα ανοίξω το αστυνομικό δελτίο γενικώς, θα δώσω μερικά παραδείγματα που έχουν σχέση με θρησκεία:

Οι Γνωστοί σατανιστές που βγήκαν από τη φυλακή πρόσφατα, ανθρωποθυσία δεν έκαναν;
Τώρα βέβαια οι αφελείς θα πουν « μα δεν ήταν χριστιανοί ήταν σατανιστές».
Να το δούμε ψύχραιμα, αίρεση του χριστιανισμού δεν είναι ο Σατανισμός; Σε ποιο παραμύθι πιστεύουν;
Μα στο ίδιο που πιστεύει και ο κάθε πιστός Χριστιανός, με την μόνη διαφορά ότι υποστηρίζουν τον κακό του παραμυθιού, με τον χριστό δεν μάθαμε και τον διάβολο; Υπήρχε πριν;
Αν δεν είχε δημιουργηθεί η θρησκεία αυτή θα ξέραμε για τον διάβολο; Όχι βέβαια. Ξεκάθαρα χρεώνετε αυτή και η ανθρωποθυσία στον θεός σας.

Το μεγάλο σφαγείο στην κερατέα, το ξεχάσατε, που καλόγριες θυσίασαν 150 κορίτσια  για να πάνε στο παράδεισο, φυσικά μετά τη δίκη ξεχάστηκε και εξαφανίστηκε το θέμα, διαβάστε εδώ:

«Σε μια στιγμή ο εισαγγελέας Κωστόπουλος διακόπτει μάρτυρα κατηγορίας για να δώσει διέξοδο στην αγανάκτησή του.

Η Κερατέα είναι αίσχος δια την Ελλάδα, λέγει ο εισαγγελέας. Σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής μου. Σκεφτείτε ότι εκεί μέσα πέθαναν 150 φυματικά κορίτσια!
Ο μάρτυρας Σεραφείμ Σίλβεστρος κατάθεσε...

Εκεί πέθαναν η αδελφή του κι ο γαμπρός του φυματικοί. Τα δε τρία παιδάκια τους υπεβάλλοντο σε διάφορες κακοποιήσεις όπως το αγοράκι που εκρεμάσθη ανάποδα γυμνό πολλές φορές και τόδερναν μέχρις αναισθησίας. Όταν δε ζούσε ο πατέρας οι καλόγριες τον προέτρεπαν να μολύνει το παιδί του με φυματίωση γιατί αν ζούσε θα γινόταν κακός άνθρωπος. Τον συμβούλεψαν να μασάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..»

Και όλα αυτά σε μια νομοταγής κοινωνία του σήμερα, φανταστείτε τι ανθρωποθυσίες γίνονταν στα μοναστήρια επί τουρκοκρατίας που δεν τα έλεγχε κανείς και που όλα άκμαζαν επι τουρκοκρατίας και όχι ανάποδα όπως μας μαθαίνουν, φανταστείτε τι γινόταν σε περιπτώσεις για να πάνε στον παράδεισο ή για να τους βγάλουν τα δαιμόνια. Μόνο όρεξη να έχεις κανείς για να ψάξει.


Η προπαγάνδα που γίνετε εναντίων των Ελλήνων με έχει κουράσει, την έχω δεχτεί από τότε που πήγαινα στο και καλά πολιτιστικό κέντρο της ενορίας μας και μας έδιναν αυτά τα προπαγανδίστικα περιοδικά με τους άγιους σούπερ ήρωες που κατατρόπωναν τον Ελληνισμό, ακόμα πονάω όταν θυμάμαι το πόσο μου άρεσαν αυτοί οι σούπερ ήρωες,

τι τεράστια προπαγάνδα έχει δεχτεί αυτό το έθνος ώστε να μισήσει τους προγόνους του:
     
                       




Δείτε σχετικά βίντεο για τον παραλογισμό που λένε κάποιοι, ότι οι Ελληνες έκαναν ανθρωποθυσίες:





Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Αδάμη Κρασανάκη
(Διευθυντή Υπουργείου Πολιτισμού)
ΕΔΩ

Παραθέτω και την αντίδραση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας για την υποτιθέμενη ανθρωποθυσία στο Λύκαιο ΕΔΩ
                                                     

Σχόλια