Ποια είναι η άποψη μου για τους άθεους;

                                         Space Engine
Άθεοι, η νέα μόδα ή ο ποιος ευχάριστος έλεγχος γιατί στον σύγχρονο άνθρωπο αρχίζουν και δεν πουλάνε τα δόγματα του Ιουδαίου θεού.

Η άποψη μου είναι ότι ο αθεϊσμός είναι μια αντίδραση  προς τον παραλογισμό των θρησκειών του Ιουδαίου θεού που έχει καταλήξει να έχει τον ίδιο σκοπό με αυτές.

Οι θρησκείες του Ιουδαίου θεού μισούν τα έθνη και προτρέπουν την κατάργησή τους και μας λένε για το ένα και μόνο λαό του Ισραήλ ή το λαό εν χριστό. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Βίβλο όταν αναφέρονται  σε εθνικούς εννοούν τους ειδωλολάτρες  (Έτσι λένε τους Ελληνες ).

Ποια είναι η συμμετοχή των Άθεων σε αυτό;  Με το να μην δέχονται καμία φυσική θρησκεία, έστω ως τιμή και σεβασμό σε αυτά που μας παρέδωσαν οι προγονοί μας, συμμετέχουν στην σιγά σιγά εξαφάνιση των εθνών, δηλαδή κάνουν αυτό που προσπαθούν τώρα και 2000 χρόνια να κάνουν οι ίδιες, διαφορετικές θρησκείες του Ιουδαίου θεού.
Ποιοι βοηθάνε σε αυτό και διαμορφώνουν τους άθεους και τα άλλα παιδιά του Ιουδαισμού;
Είναι από τη μια οι Αριστερίστικες μηδενιστικές ιδέες που τους κάνουν να μην θέλουν τα έθνη και από την άλλη οι εθνικιστικές ιδέες που τους δείχνουν ότι το έθνος είναι ο ναζισμός.
Και δύο αυτοί παίζουν συνεννοημένα ή όχι το παιχνίδι των θρησκειών. Την προσπάθεια κατάργησης των εθνών. Ναι όταν ο εθνικιστής μας μαθαίνει ότι έθνος είναι ο ναζισμός στην ουσία καταργεί το έθνος, άσε που πάντα οι εθνικιστές είναι φανατικοί κάποιας Ιουδαικής θρησκείας όπως ο χριστιανισμός.

Αλλο.
Στις θρησκείες του Ιουδαιου θεού λένε ότι δεν είμαστε μέρη αυτού του σύμπαντος αλλά δημιούργημα ενός θεού έξω από αυτό το σύμπαν.

Στην θρησκεία που μας άφησαν οι προγονοί μας(Ναι ζει ακόμα ) υπάρχει το ΟΝΤΩΣ ΟΝ που όλοι ήμαστε μέρη του ακόμα και οι θεοί των Ελλήνων οι οποίοι είναι μέσα στο ΟΝΤΩΣ ΟΝ και όχι έξω και δημιουργοί του (Αυτό εξηγούσε ο Σωκράτης και όχι τον Ιουδαίο θεό που μας μαθαίνουν στα σχολεία ).

Σε αυτό το σημείο να πω ότι υπάρχει κομμάτι των άθεων που πιστεύουν σε κάτι τέτοιο αλλά χωρίς να δέχονται την Ελληνικότητα και άρα την παράδοση των προγόνων μας.
Ουσιαστικά δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής όπως και οι πιστοί του Ιουδαίου θεού αν και αυτοί νομίζουν ότι πιστεύουν και θα το εξηγήσω παρακάτω .

Ψυχή, στην Ιστορία του Ιουδαίου θεού, η ψυχή δεν είναι αθάνατη και ούτε και ελεύθερη φυσικά, δίνετε από τον θεό όταν γεννιόμαστε και κρίνετε από αυτόν στην δευτέρα παρουσία ώστε  να ζήσει αιώνια φυλακισμένη σε κόλαση ή παράδεισο, και μάλιστα όπως είμαστε τώρα, μιλάνε για ανάσταση νεκρών και όχι βέβαια για την ψυχή ως ύπαρξη αλλά κάτι σαν μπαταρία του σώματος.

Στην θρησκεία των προγόνων μας η ψυχή είναι αθάνατη και ελεύθερη,  υπήρχε πριν και θα υπάρχει  και αργότερα χωρίς δέσμευση κόλασης και παραδείσου  και χωρίς  κανέναν για να την κρίνει, όλοι είμαστε ένα, ζυμωνόμαστε και εξελισσόμαστε για πάντα.
Όταν λοιπόν δεν δέχεσαι ότι υπάρχει κάτι ανώτερο είναι σαν μην αποδέχεσαι την ύπαρξη της αληθινής σου ύπαρξης. Αν και πάλι υπάρχουν άθεοι που πάνω κάτω έχουν τέτοιες σκέψεις αλλά δεν τις δέχονται ως κληρονομιά των προγόνων μας, άρα πάλι απορρίπτουν το έθνος μας και άρα πάλι πάνε με το μέρος της παγκοσμιοποίησης και την κατάργηση των εθνών που προστάζει ο  Ιουδαίος θεός.
Έτσι σε γενικές γραμμές θα είμαστε αν γίνουμε όλοι άθεοι, δηλαδή δεν ασχολούμαι με πολλά πολλά  γεννιέμαι τρώω πίνω έχω δουλειά έχω μια επιστήμη και εντάξει έχω και κάποιες αναζητήσεις αλλά το σημαντικότερο με αυτό το γενικό είναι ότι υπάρχει κατάργηση του έθνους, δηλαδή της ταυτότητα μας.

Άρα κάνετε το σχέδιο του εχθρούς σας, του Ιουδαίου θεού και στρέφεστε εναντίον του Ελληνισμού που είναι ο μεγάλος εχθρός του (Τι σας λέω τώρα, εδώ οι περισσότεροι Ελληνες με αυτά που μας μαθαίνουν νομίζουν ότι ο χριστιανισμός είναι συνέχεια του Ελληνισμού).
Ένα από τα πιο επικίνδυνα θα ήταν να περάσει ο αθεϊσμός στο στρατό που υποτίθεται υπερασπίζετε το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων, είναι εξίσου παράλογο με το ότι ο στρατός μας που υπερασπίζετε το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων είναι χριστιανικός, δηλαδή της θρησκείας που απαρνιέται τα ΕΘΝΗ.
Από παραλογισμό σε παραλογισμό.

Θα το κλείσω δίνοντας τροφή για σκέψη.
Ο Εθνικός μας πολιτισμός είναι φυσιολατρικός, δηλαδή δέχεται ότι το θείο ενυπάρχει σε όλες τις εκδηλώσεις της φύσης. Άρα για εμάς άθεοι είναι όσοι δεν ταυτίζουν το θείο με την φύση.
Δηλαδή ποιοι είναι άθεοι;
Αυτούς που λέμε άθεους σήμερα, οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι ιουδαίου γιατί δεν δέχονται την αυθυπαρξία της φύσης αλλά ότι είναι ένα κατασκεύασμα. Υπάρχουν αναθεματισμοί την Κυριακή της Ορθοδοξίας προς τον Πλάτωνα και όλους τους Έλληνες φιλοσόφους που προσπάθησαν να αναλύσουν την αυθυπαρξία της φύσης.
Για εμάς δηλαδή είναι το ίδιο άθεοι οι άθεοι όσο και οι των θρησκειών του Ιουδαίου θεού γιατί δεν δέχονται την ενύπαρξη του θείου με τη φύση.


Το κείμενο είναι προσωπικό και ίσως να μην εκφράζει την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, αν θέλετε να μάθετε για αυτήν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της WWW.YSEE.GR


Η Παρακάτω φωτογραφία νομίζετε ότι σας εκφράζει αλλά εκφράζει και εμάς, τους  Έλληνες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.


                                                        Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                  Κείμενο: Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Σχόλια