Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Διαβάστε εδώ τη σχέση Χριστιανισμού και ασθενειών .
Ippokratis
Φαντάζεστε την απερίγραπτη θλίψη των συγγενών τους, κατά την μακραίωνη εποχή της δαιμονολογικής χριστιανοκρατίας; Οι δύσμοιροι επιληπτικοί, όχι μόνο δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε γιατρούς και φάρμακα για να βοηθηθούν, αλλά οι συγγενείς τους έπρεπε να κρύβουν και συχνά να φυλακίζουν το "δαιμονισμένο" τους παιδί, για να αποφύγουν τη χλεύη και τον σαρκασμό των δαιμονολόγων γειτόνων τους!
Αλήθεια, όσοι θεωρούν καλό και αγαθό εκείνο το "θαύμα" εξορκισμού του επιληπτικού απ’ τον Χριστό... ας μας απαντήσουν: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Σχόλιο δικό μου : Επιμένω όπως και σε όλα του χριστιανισμού ότι το 99% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί  γιατί δεν γνωρίζουν τίποτα για τον Χριστιανισμό, πάρα μόνο τη θολή επικάλυψη που μας μαθαίνουν με υποτιθέμενες αγάπες και άγιους Βασίλειδες , κανονικά όλοι οι ιερωμένοι που προωθούν και μάλιστα τους πληρώνουμε να το κάνουν , όταν είναι άρρωστοι να μην πηγαίνουν στα Δαιμονισμένα  νοσοκομεία του Ιπποκράτη που τόσο έχουν πολεμήσει αλλά στην Τήνο γονατιστοί , αν και εγώ θα τους συμβούλευα να προτιμήσουν τα νοσοκομεία αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνουν , άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη κάτι πιο υποκριτικό από τον χριστιανισμό.


Ο Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία 
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να 
είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική
 βία τον ρατσισμό ,
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία .)
 ,
Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο 
ισχύει για όλα τα θέματα .
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου